Återbetalningspolicy

Retur eller byte

Vi har en 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar efter att du mottagit din artikel för att begära retur.

För att vara berättigad till retur måste din artikel vara i samma skick som att du mottagit den, oanvänd, med taggar/lappar kvar och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller beviset på köpet.

För att begära en retur kan du kontakta oss via vår e-mail info@harrysmarin.se. Du är ansvarig för returfrakten och ansvarar för att produkten är väl förpackad och att produkten är oskadad. Om din retur accepteras måste du returnera produkten inom 14 dagar för att en återbetalning skall genomföras. Objekt som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur accepteras inte.

För alla paket som inte löses in förbehåller sig Harrys Marin & Fritid AB rätten att debitera dig som kund 250 SEK för uppkomna kostnader för returfrakt och hanteringskostnader.

Om du ångrar ditt köp när paketet har skickats från oss måste du hämta paketet vid din serviceombud och är betala en retur. Om paketet inte hämtas registreras det automatiskt så att det inte hämtas och debiteras därefter.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på info@harrysmarin.se.

Returadress:

Harrys Marin & Fritid AB
Stationsvägen 6
86433 Matfors
Sverige

Du kan köpa en fraktsedel via Postnords webbplats – annars kan du också göra det direkt via ett postombud.

Skador och problem
Kontrollera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om artikeln är defekt, skadad eller om du får fel artikel, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

Undantag / ej återlämnande artiklar
Vissa typer av föremål kan inte returneras, som lätt fördärvliga varor, anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål). Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika produkt.

Vi håller oss till rätten av att debitera kund på minst 250kr vid retur av produkt med defekt orsakad av kund.

Tyvärr kan vi inte acceptera retur av presentkort.

Utbyten
Vid byte av vara är det snabbaste sättet att returnera varan du har, och när returen har godkänts gör du ett separat köp för den nya produkten.

Återbetalningar
Vi kommer att meddela dig när vi har fått och inspekterat din retur om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och göra återbetalningen. Betalar du via Klarna så är det viktigt att du meddelar dem vid en retur, detta ger dig som kund möjligheten till att skjuta upp din faktura eller snabbare hantering av återbetalning.

Instagram
WhatsApp
FbMessenger
Kopiera Länk